Reserveer nu
Speel het spel veilig. Bekijk alle COVID-maatregelen hier.
Rossevaalstraat 73 9280 Lebbeke
escape room voor particulieren

Particulieren

escape room teambuilding

Teambuilding

escape room vrijgezellen

Vrijgezellen

escape room voor studenten

Studenten

escape room verjaardag

Verjaardag

Escape & Gin formule op maat

Escape & Gin

Puzzelen met je lief, vrienden of familie

Wil je je puzzelskills op de proef stellen en je intussen samen met je lief, vriend(inn)en en/of familie amuseren? Reserveer een Escape Room en laat je meeslepen door de sfeer en het verhaal. Wie ontcijfert, wie neemt de leiding, wie panikeert, wie vindt de raadsels als eerste? In 60 minuten tijd (of minder, als jullie de geheimen en codes snel kunnen kraken) ontdek je wellicht kantjes en eigenschappen van elkaar die je voordien niet kende. Nodig dus je vrienden en/of familie uit en bereid je maar al voor! Kunnen jullie het hoofd koel houden en op tijd alle raadsels oplossen?

Particulieren

Vrijgezellen

Origineel vrijgezellenfeest

Een Escape Room als activiteit voor een vrijgezellenfeest? Ow yeah! Het is niet alleen een toffe indooractiviteit, je leert er elkaar ook meteen op een andere manier door kennen – en dat in maar een uurtje tijd. Vullen jullie als beste vriend(inn)en elkaar wel goed genoeg aan om samen te ontsnappen? Vinden jullie de weg naar buiten voor de tijd om is? Only one way to find (your way) out… En daarna is er wellicht nog voldoende tijd over voor de meer traditionele vrijgezellenactiviteiten. Combineren met paintball? Dat kan ook bij ons! Contacteer ons voor een offerte op maat.

Work hard, play harder

Samenwerken is de sleutel tot succes. Dat weet je wellicht van op de werkvloer wel al, maar in onze Escape Rooms stel je je team eens op een andere manier op de proef. Geen nood aan een goede conditie, maar kunnen jullie wel goed genoeg samenwerken? Elke deelnemer kan sowieso zijn steentje bijdragen om de missie te voltooien – weliswaar onder lichte druk. Gaan jullie de uitdaging aan? Onvergetelijke teambuildings, daar zorgen we graag voor. En aangezien elk bedrijf zijn unieke kenmerken heeft, werken we graag op maat gemaakte arrangementen uit. Contacteer ons voor een offerte voor jouw spannende teambuilding bij Atrium Mortis!

Teambuilding

Studenten

Train je hersenen – the fun way

Op zoek naar wat avontuur? Escape Rooms zijn de perfecte kans om je puzzelskills tentoon te spreiden – maar niet zonder samen te werken met je medestudenten. Laat jullie opsluiten en gebruik de tijd optimaal om zo snel mogelijk alle aanwijzingen en raadsels te vinden én op te lossen. Kraken jullie op tijd de codes en vinden jullie de enige juiste ontsnappingsroute in minder dan 60 minuten?

Vier je ontsnapping, en dan je verjaardag

Avontuur, interactie, spanning, plezier – vier ingrediënten voor een memorabel verjaardagsfeestje, als je ’t ons vraagt. We dompelen je onder in een ver-van-je-bed-show en dagen je uit om te ontsnappen binnen de 60 minuten. Verdiep je samen met je vriend(inn)en in het mysterie of de missie en los alle raadsels en puzzels samen op – liefst binnen de tijd. Nog niet genoeg adrenaline? Dan kunnen jullie elkaar altijd nog bekogelen tijdens een rondje paintball. Vier jij binnenkort je verjaardag bij Atrium Mortis?

Verjaardag

Escape & Gin

In Flanders fields the poppies blow

… between the crosses, row on row. Van die poppies of klaprozen zouden soldaten gin gestookt hebben, om zichzelf en hun kameraden te verwarmen op koude, lange dagen en nachten in de loopgraven. Wil je je nog wat extra laten onderdompelen In Flanders Fields en je WO I-ervaring een extra dimensie geven? Kies dan voor de formule Escape & Gin. We sluiten jullie op in onze In Flanders Fields-kamer en achteraf laten jullie je laten verwarmen door de Poppies Gin van Stokerij Rubbens uit Wichelen, naar een recept uit de Eerste Wereldoorlog. € 10 extra p.p.

Prijzen

Aantal deelnemers

Prijs per persoon

Combinatie met paintball

3 deelnemers

€ 30

Vanaf € 25 p.p.

4 deelnemers

€ 28

Vanaf € 25 p.p.

5 deelnemers

€ 25

Vanaf € 25 p.p.

6 deelnemers

€ 22

Vanaf € 25 p.p.

Meer deelnemers, meer fun?
Contacteer ons snel voor een pakket op maat!

Overtuigd?
Reserveer nu!

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.