Reserveer nu
Speel het spel veilig. Bekijk alle COVID-maatregelen hier.
Rossevaalstraat 73 9280 Lebbeke

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing voor Escape Rooms Atrium Mortis, Rossevaalstraat 73, 9280 Lebbeke. 

Atrium Mortis Escape Rooms is een onderdeel van Atrium Mortis Events BVBA met maatschappelijke zetel te Rivierstraat 78, 9250 Waasmunster en ondernemingsnummer BE0646.983.961

 

 Artikel 1. Algemeen 

 1.1. Gelieve 15 minuten voor tijd aanwezig te zijn voor de briefing en voorbereiding. Vertragingen door het laattijdig aanwezig zijn, kunnen van de eigen speeltijd afgetrokken worden.

 1.2. De effectieve speltijd van 1 spel bedraagt 60 minuten of tot alle benodigde puzzels zijn opgelost.

 1.3. Onze kamers zijn zo gebouwd dat er niets afgebroken, geforceerd of verbouwd moet worden. Is dit toch het geval zijn we genoodzaakt het spel stil te leggen.

 1.4. Spelers onder de 14 jaar moeten vergezeld worden van minstens 1 volwassene per kamer.

 1.5. Onze escape rooms en ontvangstruimte zijn rookvrij. Het gebruik van aanstekers, lucifers of ander brandbaar materiaal is verboden.

 1.6. Wij zorgen er graag voor dat de groepen, na jullie, een even spannende ervaring hebben. Daarom is het gebruik van smartphones, tablets, camera’s,… ten strengste verboden. Jullie zullen jullie vrijheid op de ouderwetse manier moeten heroveren! Jullie spullen kunnen wel bewaard worden in onze gratis lockers.

 1.7. Spelers onder invloed van drank en/of drugs zullen de toegang worden geweigerd.

 1.8. Een boeking annuleren of wijzigen kan kosteloos tot maximum 1 week op voorhand. Indien de annulatie gebeurt minder dan 1 week voor de speeldatum rekenen we 50% annulatiekosten aan. De resterende 50% wordt dan teruggestort. Voor annulaties minder dan 2 dagen op voorhand of no-shows wordt de volledige prijs aangerekend.

 1.9. Atrium Mortis is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen of het verlies en/of schade aan persoonlijke eigendommen.

 1.10. Tijdens het spel worden jullie omwille van veiligheidsredenen gevolgd via camerabeelden. Na het spel kan indien gewenst een groepsfoto genomen worden die jullie daarna terugvinden op facebook.

 1.11. Atrium Mortis is toegewijd om ervoor te zorgen dat de privacy van uw persoonlijke gegevens wordt beschermd.

 

Artikel 2. Reserveren

 

2.1 Reserveren is verplicht.

2.2 Een reservering kan online of telefonisch gemaakt worden.

2.3 Is een tijdstip op een bepaalde dag niet beschikbaar, dan is deze volgeboekt.

2.4 De reservering wordt bevestigd per e-mail, indien u niets ontvangt, neem dan telefonisch of per email contact op.

2.5 Als er minder personen komen opdagen dan opgegeven in de reservering wordt er geen restitutie verleend.

2.6 Als er meer personen komen opdagen dan opgegeven in de reservering zullen er extra kosten in rekening worden gebracht conform onze prijzen op de website.

2.7 Door een reservering te plaatsen, garandeert u dat de verstrekte informatie die benodigd is om een reservering te maken waar en accuraat is.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.